Työntekijät

· Physio Pro Team ·

Mika Perälä


Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja
Näyttötutkintomestari

puh. 041 5452315

Hoidoissani pyrin aina selvittämään potilaan oireen aiheuttajan, jotta päästäisiin mahdollisimman kokonaisvaltaiseen lopputulokseen.

Hoitovalikoimaani kuuluu klassisten- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivat hierontaotteet, nivelten mobilisointi, termiset hoidot ja tarvittaessa hoidon tukena kinesioteippaukset sekä akupunktioneulojen käyttö.

Usean vuoden kokemus hierojana, opettajana kahdessa eri hierojakouluissa, hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeiden arvioijana ja entisenä maajoukkuetason urheilijana auttavat ymmärtämään ja tunnistamaan eri tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja miten niitä hoidetaan.

 

Taru Tuura


Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Dry needling therapist

puh. 050 4911008

Olen sosiaallinen,iloinen ja napakat otteet omaava hieroja.Valmistuin hierojaksi v.2017 Suomen urheiluopistolta Vierumäeltä. 

Vahvuuteni on lihasten monipuolinen käsittely ja urheilijan lihashuolto. Opiskelin myös Dry needling Professionaliksi v.2019 ja se on antanut paljon lisätietoa lihaksista ja niiden toiminnasta. 

 

Santeri Luoma


Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

puh. 040 4119781

Oma vammahistoriani ja ammattilaisilta saamani apu herättivät eritoten kiinnostukseni terveydenhuoltoalaa kohtaan. Vastaanotollani haluan tarjota yksilöllistä apua juuri sinun tilanteesi ja toiveesi huomioiden. Käytän työssäni klassisten- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi esimerkiksi mobilisoivia hierontaotteita, nivelten ja rangan mobilisaatioita, erilaisia venytystekniikoita, sekä kinesioteippauksia.

Omaan pitkän kilpaurheilutaustan, joka tuo työhöni käytännön kokemusta kehon toiminnasta ja oikeanlaisen kehonhuollon merkityksestä.

Mikäli sinua askarruttaa hoidon tarpeeseen ja/tai toteutukseen liittyen jokin, ole rohkeasti yhteydessä!

 

Ira Ikonen

Koulutettu hieroja

puh. 040 7720844

Olen aina ollut urheilullisesti aktiivinen ja kiinnostunut kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Käytän hoidossani klassisia ja mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia sekä erilaisia venytystekniikoita. Hoidoillani pyrin vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti kehon kiputilojen ja ongelmakohtien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

 

Maija Laine

Koulutettu hieroja
Lähihoitaja

puh. 040 5785918

Pitkä kokemukseni lähihoitajana ikääntyneiden parissa on opettanut minulle, miten tärkeää hyvä lihaskunto ja lihasten huolto on kaikenikäisten liikuntakyvyn ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi.

Hoidossani pyrin selvittämään avun tarpeen mahdollisimman tarkasti, jotta hieronnalla saavutetaan toivottua vaikuttavuutta.

Hieroessani käytän klassisia ja mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia ja erilaisia venytyksiä ja traktioita. Tarvittaessa käytän kinesioteippausta..