Työntekijät

· Physio Pro Team ·

Mika Perälä


Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja
Näyttötutkintomestari

puh. 041 5452315

Hoidoissani pyrin aina selvittämään potilaan oireen aiheuttajan, jotta päästäisiin mahdollisimman kokonaisvaltaiseen lopputulokseen.

Hoitovalikoimaani kuuluu klassisten- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivat hierontaotteet, nivelten mobilisointi, termiset hoidot ja tarvittaessa hoidon tukena kinesioteippaukset sekä akupunktioneulojen käyttö.

Usean vuoden kokemus hierojana, opettajana kahdessa eri hierojakouluissa, hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeiden arvioijana ja entisenä maajoukkuetason urheilijana auttavat ymmärtämään ja tunnistamaan eri tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja miten niitä hoidetaan.

 

Joni Välilä

Fysioterapeutti (AMK)

puh. 0449791380
joni.valila@outlook.com

Olen työskennellyt liikunta- ja terveysalalla yli kahdeksan vuotta eri rooleissa, joista viimeisimpänä urheilujoukkueiden fysioterapeuttina. Kiinnostuksen kohteeni fysioterapiassa sijoittuu tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, urheiluvammojen hoitoon sekä leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen.

Perustan työskentelyni haastatteluun ja tutkimiseen, joiden perusteella luodaan asiakkaan kanssa yhdessä kuntoutus-/hoitosuunnitelma, joka sisältää tilanteen mukaan sekä manuaalista terapiaa, että terapeuttista harjoittelua.

Tavoitteeni fysioterapeuttina on auttaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa, parantaa toimintakykyä ja johdattaa kohti parempaa elämänlaatua.

Taru Tuura


Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Dry needling therapist

puh. 050 4911008

Olen sosiaallinen,iloinen ja napakat otteet omaava hieroja.Valmistuin hierojaksi v.2017 Suomen urheiluopistolta Vierumäeltä. 

Vahvuuteni on lihasten monipuolinen käsittely ja urheilijan lihashuolto. Opiskelin myös Dry needling Professionaliksi v.2019 ja se on antanut paljon lisätietoa lihaksista ja niiden toiminnasta. 

 

Ira Ikonen

Koulutettu hieroja

puh. 040 7720844

Olen aina ollut urheilullisesti aktiivinen ja kiinnostunut kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Käytän hoidossani klassisia ja mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia sekä erilaisia venytystekniikoita. Hoidoillani pyrin vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti kehon kiputilojen ja ongelmakohtien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

 

Maija Laine

Koulutettu hieroja
Lähihoitaja

puh. 040 5785918

Pitkä kokemukseni lähihoitajana ikääntyneiden parissa on opettanut minulle, miten tärkeää hyvä lihaskunto ja lihasten huolto on kaikenikäisten liikuntakyvyn ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi.

Hoidossani pyrin selvittämään avun tarpeen mahdollisimman tarkasti, jotta hieronnalla saavutetaan toivottua vaikuttavuutta.

Hieroessani käytän klassisia ja mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia ja erilaisia venytyksiä ja traktioita. Tarvittaessa käytän kinesioteippausta..

Lari Nousiainen

Koulutettu hieroja

puh. 0456318718

Usean vuoden kokemus hierojana ja takana on kursseja nivelliikkuvuuden edistämisestä, fasciasta, kiinalaisesta lääketieteestä sekä monesta muusta.

Hoidossani pyrin aina tuntemaan ja kuuntelemaan asiakkaan tarpeita sekä käyttämään monipuolisesti kaikkia oppimiani tekniikoita parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olen hyvä erityisesti hoitamaan kovista kivuista kärsiviä käyttäen pehmeitä ja kivuttomia tekniikoita. Tarpeen vaatiessa myös napakoita otteita ja voimaa löytyy.

Kari-Pekka Helminen

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

puh. 044 493 8008
karipekka.helminen@gmail.com

Valmistuin vuonna 2021 Suomen Urheiluhierojaopistolta. Tavoitteenani on tarjota laadukasta, nykyaikaista tutkittuun tietoon perustuvaa asiakaslähtöistä hoitoa, jossa hoitosuunnitelma tehdään yhdessä perustuen haastatteluun ja tutkimiseen.

Tulet sitten rentoumaan, hakemaan kivunlievitystä tai lihashuollon vuoksi, työkalupakkiini kuuluu klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi myös liikkuvuutta parantavat mobilisoivat tekniikat, sekä urheiluteippaukset.

Olen kiinnostunut toimimaan tuki- ja liikuntaelinvaivojen, sekä urheiluvammojen parissa ja tavoitteenani on seuraavaksi hakeutua kohti fysioterapeutin opintoja.