Työntekijät

· Physio Pro Team ·

Mika Perälä


Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Opettaja

Näyttötutkintomestari

Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti

puh. 041 5452315

Hoidoissani pyrin aina selvittämään potilaan oireen aiheuttajan, jotta päästäisiin mahdollisimman kokonaisvaltaiseen lopputulokseen.

Hoitovalikoimaani kuuluu klassisten- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivat hierontaotteet, nivelten mobilisointi, termiset hoidot ja tarvittaessa hoidon tukena kinesioteippaukset sekä akupunktioneulojen käyttö.

Usean vuoden kokemus hierojana, opettajana kahdessa eri hierojakouluissa, hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeiden arvioijana ja entisenä maajoukkuetason urheilijana auttavat ymmärtämään ja tunnistamaan eri tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja miten niitä hoidetaan.

 

Joni Välilä

Fysioterapeutti (AMK)

Kielitaito: Suomi, Englanti

puh. 0449791380
joni.valila@outlook.com

Olen työskennellyt liikunta- ja terveysalalla yli kahdeksan vuotta eri rooleissa, joista viimeisimpänä urheilujoukkueiden fysioterapeuttina. Kiinnostuksen kohteeni fysioterapiassa sijoittuu tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, urheiluvammojen hoitoon sekä leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen.

Perustan työskentelyni haastatteluun ja tutkimiseen, joiden perusteella luodaan asiakkaan kanssa yhdessä kuntoutus-/hoitosuunnitelma, joka sisältää tilanteen mukaan sekä manuaalista terapiaa, että terapeuttista harjoittelua.

Tavoitteeni fysioterapeuttina on auttaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa, parantaa toimintakykyä ja johdattaa kohti parempaa elämänlaatua.

Ira Ikonen

Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Kielitaito: Suomi, Englanti

puh. 040 7720844

Olen aina ollut urheilullisesti aktiivinen ja kiinnostunut kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Käytän hoidossani klassisia ja mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia sekä erilaisia venytystekniikoita. Hoidoillani pyrin vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti kehon kiputilojen ja ongelmakohtien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

 

Maija Laine

Koulutettu hieroja
Lähihoitaja

puh. 040 5785918

Pitkä kokemukseni lähihoitajana ikääntyneiden parissa on opettanut minulle, miten tärkeää hyvä lihaskunto ja lihasten huolto on kaikenikäisten liikuntakyvyn ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi.

Hoidossani pyrin selvittämään avun tarpeen mahdollisimman tarkasti, jotta hieronnalla saavutetaan toivottua vaikuttavuutta.

Hieroessani käytän klassisia ja mobilisoivia hierontaotteita, nivelten mobilisointia ja erilaisia venytyksiä ja traktioita. Tarvittaessa käytän kinesioteippausta..

Lari Nousiainen

Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Opettaja

Kielitaito: Suomi, Englanti

puh. 0456318718

Usean vuoden kokemus hierojana ja takana on kursseja nivelliikkuvuuden edistämisestä, fasciasta, kiinalaisesta lääketieteestä sekä monesta muusta.

Hoidossani pyrin aina tuntemaan ja kuuntelemaan asiakkaan tarpeita sekä käyttämään monipuolisesti kaikkia oppimiani tekniikoita parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olen hyvä erityisesti hoitamaan kovista kivuista kärsiviä käyttäen pehmeitä ja kivuttomia tekniikoita. Tarpeen vaatiessa myös napakoita otteita ja voimaa löytyy.

Anni Karinen

Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Personal trainer

040 8397698

 
Olen Itä-Helsingin Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja vuosimallia 2020. Hieron Physio Pro Teamilla keskiviikkoisin. Pääasiallinen hierontapisteeni on Keravalla Power Centerillä, jossa toimin hieronnan lisänä myös personal trainerina.
 
Hieronnassa pyrin sinua kuunnellen löytämään sopivan hierontapaineen, sekä tekniikat juuri sinulle. Voimanostotaustani ansiosta ei hieronnasta lopu ruuti kuitenkaan ihan heti kesken. Koulutettuna hierojana sekä personal trainerina pyrin aina kehittämään ja kouluttamaan itseäni eteenpäin. 
Lämpimästi tervetuloa hierontaan.

Aleksandra Tulos (Tikkurilan toimipiste)

Koulutettu hieroja

044 9105023

Kielitaito: Suomi, Venäjä

Olen 1/2023  Careeriasta valmistunut koulutettu hieroja. Valikoimaani kuuluu klassinen hieronta, nivelten mobilisointi, venytystekniikat sekä kinesioteippaukset.

Löydämme oikeat hoitokeinot Sinua kuunnellen. Hierojana olen sensitiivinen ja asiakaslähtöinen.