Koulutus

Hae koulutukseen alla olevalla lomakkeella.

Sinustako hieronnan ammattilainen?

Physio Pro Team valmentaa opiskelijoitaan hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeiden suorittamiseen. Koulutus järjestetään monimuoto-opiskeluna pääsääntöisesti viikonloppuisin perjantai-ilta-sunnuntai. Koulutus on kestoltaan n. vuoden. Mahdollisuus on siis suoriutua opinnoista työn ohessa.

Mikäli olet rohkea, ulospäinsuuntautunut, ihmisen terveydestä ja anatomiasta kiinnostunut, paikkasi voi hyvinkin olla meillä. Kenties harkitset uranvaihtoa tai toimia sivutoimisena hierojana. Physio Pro Team pyrkii auttamaan opiskelijoitaan työllistymisessä.

Opiskelu

Lähiopetus järjestetään Physio Pro Teamin tiloissa Vantaalla. Opetus sisältää käytännön hierontataitojen lisäksi mm. anatomian, kansansairauksien, tuki- ja liikuntaelinsairauksien teoriaopintoja. Opetus sisältää myös runsaasti käytännön harjoittelua todellisten potilaiden kanssa. Opiskelun sisältöön tutustutaan tarkemmin haastattelussa, mikäli päätät hakea koulutukseen.

Opettajisto

Opettajistomme ovat kokeneita hieronnan ammattilaisia. Pääopettajalla useamman vuoden kokemus opettajana eri hierojakouluissa, hieronnan näyttökokeiden arvioijana sekä käytännön kokemusta yrittäjänä ja koulutettuna hierojana. Vuoden aikana myös vierailevat ammattilaiset ovat mahdollisia.

Miksi meille?

Opiskelijoilla on monesti hyvinkin erilaiset lähtökohdat ja valmiudet opiskeluun. Me pyrimme luomaan jokaiselle henkilökohtaisen opetussuunnitelman pyrimme löytämään jokaiselle opiskelijallemme parhaat mahdolliset tavat opiskella. Ryhmän pieni koko auttaa meitä tässä.

Ajankohta

Kurssin suunniteltu ajankohta tammikuu 24- joulukuu 2024. Kurssille mahtuu kahdeksan (8) oppilasta. Kurssi toteutetaan, mikäli opiskelioita on riittävästi.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1000€!! (norm 2700 €) ja se sisältää:

 • varausmaksun 500€, mikäli haastattelun jälkeen päätät ottaa opiskelupaikan vastaan
 • valmistavan koulutuksen n. 1 vuosi
 • tarvittavan opetusmateriaalin
 • Physio Pro Team paidan 2 kpl
 • hieronnan ammattitutkinnon näyttökoetilaisuudet

HAE KOULUTUKSEEN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA.

  Opiskelu monimuoto, viikonloppuisin alk elokuu 2021-04-18

  Koulutus

  Työkokemus

  Miksi hierojaksi

  Vahvuudet ja heikkoudet opiskelijana / työntekijänä

  Opiskeluajat ovat pe klo 16-20, la-su klo 08-17. Pystytkö tarvittaessa järjestelemään aikataulun siten, ettei tule poissaoloja?

  Mikä on terveyden tilasi tällä hetkellä?

  Onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä?

  SORA-lainsäädäntö, Hieronnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon terveydentilaan liittyvät vaatimukset.

  Opiskelijaksi hakeutuvan terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyvä seikka ei saa olla esteenä opiskelijaksi ottamiselle.

  Opiskelijaksi ei kuitenkaan voida ottaa sitä, joka ei ole terveydentilaltaan tai toimintakyvyltään kykenevä opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen, jos valtioneuvoston asetuksissa (1032 ja 1033/2011) määritellyissä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan tutkinnoissa opintoihin liittyvät turvallisuusvaatimukset sitä edellyttävät ja jos estettä ei voida kohtuullisin toimin poistaa.

  Henkilön terveydentilan tai toimintakyvyn osalta tulee arvioida mahdollisten sairauksien aiheuttamat rajoitteet ja sairauksien yksilöllinen hoitotilanne.

  Opiskelijaksi ottamisen esteenä voi olla

  • sellaiset psyykkiset sairaudet, jotka estävät käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen, kuten ajankohtainen hoitamaton psykoosi tai vaikea toimintakykyä laskeva masennus

  • sellaiset fyysiset sairaudet kuten tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet tai vammat sekä krooniset ihottumat, jotka rajoittavat toimintakykyä siinä määrin, että estävät käytännön tehtävissä tai työssäoppimisessa toimimisen

  • veriteitse tarttuva sairaus saattaa rajoittaa käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen sijoittumista

  • päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus

  Vakuutan, että minulla ei ole esteitä hakeutua Hieronnan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen.

  Kyllä, olen tarkistanut tietoni ja haen koulutukseen.