Opiskelijana Physio Pro Teamissa.

Hierontaopiskelija Henry

Hei olen 54-vuotias musiikkialan toimija ja kohta valmistuva hieronnan ammattilainen.

Olen tehnyt pitkän uran muusikkona ja päätynyt elämässäni pisteeseen, jossa elämän kiinnostukset ovat muutakin kuin musiikki. Siispä hakeuduin opiskelemaan hierontaa Vantaan Physio Pro Teamiin.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, ja siitä miten ihmisen keho toimii. Meidän kurssillamme on minun lisäkseni kaksi muuta opiskelijaa ja opettajana veljeni Mika Perälä.

No jännittikö aloittaminen? Kyllähän opiskelu näin monen vuoden tauon jälkeen vähän jännitti, mutta huomasin sen olevan turhaa. Opiskelimme anatomiaa, tuki -ja liikuntaelin sairauksia, kansansairauksia, nivelten käsittelyä ja tietysti hieroimme paljon.

Tunnelma kurssilla on ollut mahtava ja opetus ensiluokkaista. Olen saanut enemmän tietoa ja taitoa, kuin itse edes kuvittelin ja opettajan lisäksi meitä on sparrannut ja kannustanut koko Physio Pro Teamin henkilökunta. Kurssikaverit ovat olleet mahtavia! Juttua on riittänyt ja hauskaa on ollut. Uskon koko meidän ”hierojaperheen” saaneen enemmän, kuin lähdimme hakemaan ja kohta meistä valmistuu ammattikuntaan sellaisia ammattilaisia, joista voidaan olla ylpeitä! Kiitos Mika Perälä ja koko Physio Pro Teamin henkilökunta!

Henry

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *